ICT management kandidaten: solution selling

U hebt de antwoorden in huis waar de klant om vraagt! Dat gaat verder dan een mooi cv dat voldoet aan de functiebeschrijving. U wilt uitdagingen en onze klanten willen die uitdagingen uitgevoerd zien. Dat stelt hoge eisen aan u. Hoe sterk bent u in het managen van slechtlopende projecten? Hoe vaak hebt u dat aantoonbaar gedaan? Wat waren de resultaten? Kunt u mensen motiveren, kunt u in en met verschillende culturen werken? Wat hebt u nu echt gedaan bij het outsourcen van ICT? Zo zijn er tientallen uitdagingen te noemen die spelen bij onze klanten.

Hoe werkt RICTV?

Bij de klant voeren wij een uitgebreide, vakkundige intake die niet alleen de functie beschrijft maar ook de situatie en de doelen (targets). Hierover maken wij een beknopte rapportage die door de klant eventueel aangepast en goedgekeurd wordt. Wij hebben u dan al benaderd voor het delen van de eerste indrukken. Indien u geïnteresseerd bent ontvangt u de detail informatie.

Blijft u geïnteresseerd dan houden wij met al onze gekozen kandidaten een persoonlijk gesprek en stellen daarvan een rapport op. U dient bijvoorbeeld ook een motivatie brief te schrijven waarom u deze uitdaging zo aantrekkelijk vindt. Verslag en notitie worden door ons voorzien van oprecht commentaar (dus ook eventuele mindere punten worden benoemd) en naar de klant gestuurd. U krijgt deze informatie ook omdat wij naar beide kanten volstrekt transparant willen zijn. Zowel bij succes als bij afwijzing wordt u uitgebreid op de hoogte gesteld van het waarom. De weg die we gaan is voor alle partijen immers ook een leerproces.

U kunt niet voldoen aan alle wensen van alle klanten. Daarom zoeken wij vooral kandidaten die vergelijkbare situaties als bij onze klant daadwerkelijk hebben opgelost. Maatwerk leveren in ervaring noemen wij dat. Werk dat u aantoonbaar verricht hebt en waar u trots op bent, liefst met aansprekende referenties. Voor deze uitdaging moeten ze U hebben en niemand anders! Als die kennis en changemanagement ervaring past op de specifiek klantvraag bent u onze kandidaat!

Wilt u meer adviezen over solution selling: bel Peter op donderdagmiddag tussen 14.00 – 17.00 op 06-81911739. Die middag houdt hij zoveel mogelijk vrij voor deze adviesgesprekken.

Maatwerk leveren in ervaring is ons motto

Vakgenoten Handenschudden