ICT recruiter Den Haag

Op zoek naar een ICT recruiter Den Haag? Dan bent u bij RICTV aan het juiste adres.

Over ons

Peter Kosterman is in 2005 na 20 jaar ICT ondernemerschap, consultancy, sales en management functies gestart als zelfstandig recruiter met een geheel eigen visie en aanpak.

In deze 9 jaar heeft Peter zich gespecialiseerd in ICT management, sales en overige ICT-sleutelposities met HBO+ en 10+ jaar ervaring. Posities waar Peter dus vakgenoot is voor de ICT opdrachtgever en voor de ICT kandidaat.

RICTV werkt nauw samen met gelijkgestemde, ondernemende ICT recruiters, zodat wij met onze verschillende ICT focussen voor onze klanten een W&S partner kunnen zijn voor vele ICT vacatures.

Voor “mijn kandidaten” ben ik ook adviseur, want ik heb een geheel eigen wijze van aanpak voor deze senior ICT posities, die mijn kandidaten zelf ook kunnen toepassen. Een heel andere aanpak dan vanuit de meeste HR-medewerkers en recruiters wordt gehanteerd. Een aanpak gebaseerd op persoonlijke drive en aantoonbare successen. Ik noem het “solution selling”. De bijbehorende aanpak voor mijn opdrachtgevers is daarom ten eerste gefocust op situatiematches en daarna pas op profielmatches. Ik noem het “solution buying”.

Donderdagmiddag hou ik daarom zo veel mogelijk vrij voor telefonisch advies aan “mijn kandidaten”.

Uiteraard geef ik ditzelfde advies ook aan mijn (potentiële) opdrachtgevers, zowel aan de ICT opdrachtgevers als aan hun HR medewerkers, want transparantie staat hoog in mijn vaandel. Mijn toegevoegde waarde bestaat naast mijn ICT vakgenootschap en aanpak ook uit mijn ICT partnerships en onze zeer grote netwerken van zeer trouwe, aangesloten ICT kandidaten. Uiteraard maken wij daarbij ook maximaal gebruik van alle eigentijdse sociale media hulpmiddelen.

ICT recruiter

Kijk snel onder het kopje ‘Vacatures’ voor al onze ICT vacatures. De volgende vacatures kunt u onder andere vinden op deze website: ICT management vacatures, Vacature ICT projectmanager & Vacatures ICT architect.

Dus, ICT recruiter Den Haag? Dan bent u bij RICTV aan het juiste adres! Neem snel een kijkje op de pagina ‘Vacatures’ of neem contact met ons op voor meer informatie.

ICT recruiter